Taikavoima #27, kurkista taikapeiliin

Kun teet kiitollisuuden taikavoimasta elämäntapasi, maailma ympärilläsi muuttuu taianomaisesti, kuin itsestään. Maailmasi muuttuu, koska sinä muutut ja näin ollen muuttuu myös se, mitä vedät puoleesi.

Jos olet noudattanut 26:ta tähänastista taikavoimakuurin harjoitusta, sinäkin olet muuttunut. Olet harjoitellut kiitollisuuden taikavoiman käyttämistä perheesi ja ystäviesi hyväksi, työsi, varallisuutesi, terveytesi, unelmiesi ja jopa päivittäin kohtaamiesi ihmisten hyväksi.
Mutta se, joka ansaitsee myös kiitollisuutesi, olet sinä itse.

Oletko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen miten puhut itsellesi hiljaa mielessäsi?
Sanoisitko samoin ystävällesi?
Useimmat vastaavat kauhistuneina ”En missään nimessä  haukkuisi ystävääni sillä tavalla!” huomaamatta että haukkuvat kyllä itseään ilman ongelmia.

Itseäsi kohtaan tuntemasi negatiiviset tunteet aiheuttavat elämässäsi suurinta vahinkoa, sillä ne ovat vahvimpia tunteita, joita mistään tai kenestäkään voi tuntea. Ne toimivat kuin magneetti ja vetävät puoleensa lisää tyytymättömyyttä ja pettymystä kaikkea tekemääsi kohtaan.
Kun tunnet kiitollisuutta peilissä näkyvää henkilöä kohtaan, tyytymättömyyden, pettymyksen ja riittämättömyyden tunteet haihtuvat ja tilalle tulee lisää asioita, joista voit olla kiitollinen.

Kun tunnet itseäsi kohtaan kiitollisuutta, vedät puoleesi vain olosuhteita, jotka saavat sinut tuntemaan yhtä parempia tunteita itsestäsi. Sinun on oltava yltäkylläisen täynnä hyviä tunteita itseäsi kohtaan, jotta vetäisit elämääsi rikkauksia. Kiitollisuus ja rakkaus itseäsi kohtaan rikastuttaa elämääsi.

”Sillä sille, jolla on kiitollisuutta (itseään kohtaan), annetaan ja hänellä on oleva yltäkyllin. Mutta siltä, jolla ei ole kiitollisuutta (itseään kohtaan), otetaan pois sekin, mikä hänellä on.”
– Taikavoima, luku 27, Rhonda Byrne

 

 

Päivätehtävä #27

Mene peilin eteen.
Katso suoraan kohti itseäsi, suoraan silmiin ja sano ääneen taikasana Kiitos! täydestä sydämestäsi.
Tarkoita sitä enemmän kuin koskaan aiemmin.

Kiitos siitä että olen minä!
Kiitos kaikesta mitä olen!
Kiitos minusta juuri sellaisena kuin olen!
Kiitos että minä olen ____________.

Jatka Taikapeili-harjoitusta tuntemalla kiitollisuutta peilissä olevaa kaunista henkilöä kohtaan koko loppupäivän ajan ja lausu taikasana kiitos joka kerta kun katsot peiliin.
Ota hetki aikaa ja sano kiitos kolmesta asiasta joista olet itsessäsi kiitollinen.

Kun olet kiitollinen, et syytä itseäsi virheistä. Kun olet kiitollinen, et arvostele itseäsi siitä ettet ole täydellinen.
Kun olet kiitollinen siitä, että olet sinä, olet onnellinen ja alat vetää puoleesi onnellisia ihmisiä, onnellisia tilanteita ja taianomaisia olosuhteita.
Kun näet peilistä kuvastuvassa ihmisessä taikaa, koko maailmasi muuttuu.

 

Timanttikeijun ajatuksia

Tämä on yksi isoimmista kompastuskivistäni omalla kiitollisuuden opettelun matkallani.
Ystäväni pitävät minua kannustavana ja positiivisena ihmisenä,  ja heille minun onkin helppo löytää oikeat sanat kannustamiseen ja rohkaisuun. Minun on myös helppo nähdä kauneutta joka ikisessä ystävässäni ja helposti sanon sen ääneen.
Mutta oman itseni kehuminen ja kannustaminen on ollut yksi vaikeimmista oppiläksyistä.
En ole vieläkään perillä tällä matkalla, mutta päivä kerrallaan. Olen edistynyt tässä toooooodella paljon jo, mutta vielä riittää hiomista.
Mutta sitähän tämä elämä on. Matkan varrella oppimista, etenemistä, välillä peruuttamistakin.

 

Bonustehtävä ja arvonta

Nyt saa kehua.
Ole rohkea ja kerro kommenteissa kolme asiaa sinussa itsessäsi joista olet kiitollinen!

Minä olen hyvä kannustamaan muita, minulla on kauniit silmät ja löydän aina asioista hyvät puolet.

Kaikkien tätä juttua tai facebook-postausta kommentoineiden kesken arvon 3 päivän maistiaissetin sisäistä kauneudenhoitoa ja auringonpaistetta.  Voit myös tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Timanttikeijun IG-profiilissa.<3

 

Sinä olet täydellinen juuri tuollaisena kuin olet, tiedäthän sen?

Rakkaudella,
Timanttikeiju

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *