Taikavoima päivä #24, taikasauva

Oletko koskaan toivonut, että sinulla olis taikasauva ja voisit sitä heilauttamalla auttaa rakastamiasi ihmisiä? Tämänpäiväinen tehtävä osoittaa kuinka voit käyttää elämän ja kiitollisuuden taikasauvaa toisten auttamiseen.

Kun haluat kovasti auttaa jotakuta, sinulla on valtavasti voimaa. Se mitä ajattelet, lisääntyy, joten kun ohjaat kiitollisuuden tunteita toisen ihmisen tarpeita kohti, energia kulkee sinne. Kiitollisuus on näkymätön mutta todellinen voima ja yhdessä halusi synnyttämän voiman kanssa sen vaikutus on aivan kuin sinulla olisi taikasauva käytössäsi.

”Ihmiset, jotka toivovat taikasauvaa, eivät huomaa, että he OVAT taikasauva.”
Thomas Leonard

Jos joku läheisistäsi, joku josta välität, kärsii terveyteen, raha-asioihin, ihmissuhteisiin tai työhön liittyvistä ongelmista voit käyttää näkymätöntä kiitollisuuden voimaa auttaaksesi häntä terveytensä, varallisuutensa ja onnellisuutensa kartuttamisessa.
Kuvittele henkilö eteesi, näe ja tunne kyseinen ongelma poistuneena, heilauta taikasauvaa sanomalla ”Kiitos!”
Voit kuvitella vaikka saavasi puhelun kyseiseltä henkilöltä jossa hän kertoo iloisena asian korjaantuneen tai hän kertoo sen sinulle kasvotusten. Kuvittele innostuneisuus, helpotus, kiitollisuus hänen äänessään kun asia on ratkennut. Se että sinä tunnet tällä hetkellä olevasi yhtä kiitollinen kuin jos kuulisit hänen ongelmansa ratkenneen täysin, takaa kiitollisuutesi olevan mahdollisimman aitoa ja syvää. Voit käyttää tätä keinoa mihin tahansa ongelmaan. Vaikka et tietäisi varsinaisesti mikä ongelma on, voit noudattaa samaa taikakeinoa ja heilauttaa taikasauvaasi kiittämällä hänen onnellisuudestaan, terveydestään ja varallisuudestaan yhtä aikaa.

 

 

Päivätehtävä #24

Valitse tänään kolme henkilöä, joista välität ja joiden terveys, rahatilanne, onnellisuus tai kaikki kolme tarvitsevat korjaamista. Etsi käsiisi jokaisen henkilön valokuva (kurkkaa vaikka facebookista ja  ota esiin henkilön profiilikuva) ja pidä kuva edessäsi harjoituksen aikana.

Katso kuvaa ja näe henkilö edessäsi. Sulje silmäsi ja näe mielessäsi minuutin ajan, että saat kuulla hänen tilanteensa parantuneen tai että hän on saanut tarvitsemansa. On helpompi kuvitella tilanne, jossa kuulet henkilön kertovan hyvät uutiset kuin kuvitella esimerkiksi sairas ihminen täysin terveenä tai rahahuolista kärsinyt ihminen varoissaan. Saat mukaan tunteeseen myös vahvemmin iloa ja kiitollisuutta kun näet itsesi mukana tilanteessa.

Avaa silmäsi ja katso taas kuvaa. Sano sitten taikasanat:
Kiitos, kiitos, kiitos ________ terveydestä (tai vauraudesta tai ilosta tai xx-asiasta)

Toista harjoitus kahden muun valitsemasi henkilön kohdalla.

Voit käyttää samaa harjoitusta myös vaikka kadulla kulkiessasi, tai milloin vain kun huomaat jonkun joka selvästi on vailla iloa, terveyttä tai rahaa. Kuvittele silloin että sinulla on taikasauva jota heilautat tuon ihmisen yläpuolella. Kiitä samalla tuon henkilön vauraudesta, terveydestä ja onnellisuudesta. Taianomaista tässä on myös se, että terveys, vauraus ja onnellisuus jota toivot toisille, tuo sitä myös sinulle.

Tämä on yksi suosikkiharjoituksistani! On hauskaa kuvitella taikovansa näkymättömällä taikasauvalla ihania asioita ystävien elämään. Kokeile!

 

Taiaomaista päivää sinulle, kiva kun poikkesit blogissani!

Rakkaudella,

Timanttikeiju

P.S. Joko seuraat Timanttikeijua somessa?
Facebook-sivun löydät täältä.
Ja Instagram-tilin täältä.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *