Taikavoima päivä #22, unelmat todeksi

Muistatko vielä Taikavoimakuurin ennakkotehtävän? Listan haaveistasi?
Onko se sinulla vielä tallella? Ota lista esiin ja tarkastele sitä.
Voitko vetää jo osan yli, onko joku jo toteutunut?
Ovatko listalla olleet asiat vielä sinulle tärkeitä? Etkö tehnyt listaa? Ohjeen löydät täältä.

 

Kirjassa Taikavoima Rhonda Byrne kertoo esimerkin omasta elämästään ja siitä millaisessa tilanteessa hänen elämänsä oli kun hän tutustui ensimmäistä kertaa Salaisuuteen. Hän teki silloin listan haaveistaan, piti sitä mukanaan päivittäin, luki sitä päivittäin ja lausui taikasanan Kiitos! useamman kerran päivässä – tietämättä miten nuo toiveet voisivat tulla todeksi.
Lista piti sisällään monenlaista; merenrantatalon, mahdollisuuden tuottaa iloa työn kautta miljoonille ihmisille maailmassa, matkan Bora-Boralle, kaikkien velkojen maksun (ja niitä oli runsaasti), oma täydellinen terveys, perheen hyvinvointi ja monia muita asioita. Hänellä ei ollut silloin aavistustakaan miten nuo kaikki toteutuisivat, mutta hän luotti kiitollisuuden voimaan ja vetovoiman lakiin, ja neljän vuoden sisään hän oli viivannut listaltaan ylitse jokaisen asian toteutuneena.

Omista listoistani olen saanut yliviivata monia asioita aina astianpesukoneesta uuteen autoon ja upeisiin lomamatkoihin, joten uskallan myös omasta kokemuksesta sanoa että harjoitus toimii, kun käyttää apunaan kiitollisuutta ja vetovoiman lakia. Itselläni isojen haaveiden toteuttamisen kompastuskivenä on kontrollointi, se että alan liikaa miettiä miten, kun minun tehtäväni on keskittyä näkemään lopputulos ja toimia sen mukaan, mitä eteeni tulee. Pakottamalla asiat harvemmin toteutuvat, mutta eivät ne aina syliinkään tipahda, jos ei itse ole aktiivinen ja tartu elämän eteentuomiin mahdollisuuksiin.


Päivätehtävä #22

Tämän päivän harjoituksen tarkoituksena on palata listasi kohtiin ja palauttaa ne mieleen elävinä kuvina ja tunteina.

Otetaan tähän kertauksena myös muut kuurin tehtävät, jotka toivottavasti olet myös muistanut tehdä joka päivä.

1. Laske kiitollisuuden aiheesi. Tee lista vähintään kymmenestä asiasta joista olet kiitollinen, lisää lauseisiin myös syy, MIKSI olet kiitollinen juuri tuosta asiasta ja sano lopuksi jokaisen kohdalla taikasanat Kiitos, kiitos, kiitos ja tunne niin paljon kiitollisuutta tuosta asiasta kuin vain voit.

2. Ota tämän jälkeen esiin lista haaveistasi. Lue jokainen kohta mielessäsi läpi ja visualisoi yhden minuutin ajan sitä, kun haaveesi on toteutunut. Tunne kiitollisuus itsessäsi, pompi, laula, kilju, tanssi. Kuvittele itsesi siihen tilanteeseen kun haaveesi on tullut todeksi. Toista tämä jokaisen kohdan kohdalla.

3. Ota lista tänään mukaasi. Ota se esiin vähintään kahdesti päivän aikana, lue se läpi ja tunne niin paljon kiitollisuutta kuin kykenet.

4. Ennen kuin nukahdat illalla, ota käteesi kiitollisuuskivesi, mieti mikä on ollut parasta kuluneessa päivässä ja lausu taikasanat Kiitos, kiitos, kiitos.

 

Mitä sinun listaltasi on jo viivattu yli? Olisi ihana kuulla, kerrothan ne kommenteissa!

Taianomaista päivää!

Rakkaudella,
Timanttikeiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *