Taikavoima päivä #21, upeat lopputulokset

Kuinka usein toivommekaan erilaisia asioita. ”Toivottavasti tämä sujuu hyvin” tai ”Nyt tarvitaan kyllä paljon onnea!” Kaikki tällaiset ajatukset ovat hyvän lopputuloksen toivomista. Mutta elämä ei tapahdu sattumalta tai onnenpotkujen kautta vaan universaalit lait toimivat matemaattisen tarkasti ja niihin voi aina luottaa.

Ajattelepa tätä:
Mitä jos lentokoneen kapteeni vain toivoisi että fysiikan lait toimivat hänen lentonsa ajan? Tai jos sinä toivoisit koko elämäsi ajan että ”Toivottavasti tuo maan vetovoima nyt toimii, enkä lentele tästä avaruuteen.”

Niinpä.
Yhtä tarkasti ja täsmällisesti, joka kerta, jatkuvasti, koko ajan, toimii vetovoiman laki. Ei sinun tarvitse uskoa siihen tai ymmärtää sitä, ja se toimii siitä huolimatta. Jos haluat vetää puoleesi upean lopputuloksen asiassa kuin asiassa, sinun täytyy vain olla kiitollinen etukäteen upeasta lopputuloksesta. Tätä voi toteuttaa niin pienissä kuin isoissakin jutuissa. Voit olla kiitollinen hienosti sujuvasta työhaastattelusta, kokeesta, pelituloksesta, puhelinsoitosta, ystävän tapaamisesta tai vaikka anopin vierailusta.
Voit olla kiitollinen siitä että saat aloittamasi urheilulajin sujumaan rutiinilla, tai että lemmikkisi eläinlääkärikäynti sujui hyvin. Voit olla kiitollinen siitä että löydät ystävällesi täydellisen syntymäpäivälahjan, keskustelu lapsesi kanssa hänen käytöstään koskien sujuu loistavasti, tai että löydät juuri sinun tarpeeseesi sopivan maton, valaisimen tai vaikka asiansa osaavan sähkömiehen.

Tätä taikavoimatehtävää voi toteuttaa myös päivän mittaan odottamattomissa tapahtumissa. Kun jotain odottamatonta tapahtuu, meillä on hyvin usein tapana alkaa kuvitella jotain pahaa asiasta.
Otetaan esimerkki: myöhästyt hieman töistä ja saat kuulla että pomosi odottaa sinua huoneessaan ja haluaa keskustella kanssasi.
Mikä on ensimmäinen ajatus mielessäsi? Palkankorotus? Enpä usko. Vaan aivosi lähtevä kelailemaan pahimpia mahdollisia asioita ennen kuin ehdit ajatella mitään muuta. Käännä tällaisessa tapauksessa nopeasti ajatuksesi ja tunteesi kiitollisuuteen parhaimmasta mahdollisesta lopputuloksesta ennen kuin lähdet kohti pomosi huonetta.

Muista, että aina kun ajattelet ettei sinulla ole jonkin asian suhteen kontrollointimahdollisuutta, tai kun toivot että jokin asia menisi tietyllä tavalla saat sitä mitä tunnet ja ajattelet. Älä siis vain toivo, vaan tiedä ja luota vetovoiman lakiin! Ja mitä enemmän käytät tätä harjoitusta niin että siitä tulee sinulle tapa, sitä enemmän alat vetää puoleesi upeita lopputuloksia. Sitä vähemmän löydät itsesi tilanteista joissa et haluaisi olla ja huomaat olevasi aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan luottaen siihen että tuloksena on paras mahdollinen lopputulos.


Päivätehtävä #21

Valitse päivän aluksi kolme erillistä asiaa tai tapahtumaa joihin haluat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Voit valita isoja ja tärkeitä asioita: lainahakemuksen, kokeen tai työhaastattelun, lääkärikäynnin tai voit valita päivittäisiä asioita kuten työmatka, siivous, lasten kuljettamiset kouluun tai harrastuksiin.

Kirjoita valitsemasi asiat paperille siihen muotoon kuin ne olisivat jo tapahtuneet.
Kiitos parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta lainaneuvotteluissa!

Tämän lisäksi harjoittelemme tätä tehtävää myös yllättävissä tilanteissa!
Eli kun päivän mittaan tapahtuu jotain, jota et osannut odottaa, saat esimerkiksi puhelinsoiton tai soittopyynnön, sähköpostin tai kirjeen tai jotain yllättävää sattuu matkallasi töihin, kauppareissulla, harrastuksessa..
Joka kerta kun jotain yllättävää tapahtuu, sulje silmäsi hetkeksi (jos voit) ja sano mielessäsi
Kiitos parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta ___________________!

 

Timanttikeijun kokemukset

Jäin miettimään tätä harjoitusta ja totesin käyttäväni tätä tapaa päivittäin.
Itse käytän minun suuhuni paremmin sopivaa versiota ”Asiat järjestyvät juuri niin kuin niiden pitää” tai ”Asiat järjestyvät aina parhain päin.” Itse asiassa äitini on aina, niin kauan kuin muistan sanonut asiaan kuin asiaan ”Asioilla on tapana järjestyä.”
Ja usko pois, niin ne kyllä järjestyvätkin!
Mutta edelleen tulee sellaisia asioita että joku ei menekään kuten minä olin sen suunnitellut mutta silti lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Niin, huomasitko kun sanoin ”kuten minä olin sen suunnitellut”?
Joudun muistuttamaan itselleni päivittäin että se ei ole minun tehtäväni miettiä MITEN jokin asia tapahtuu vaan minun tehtäväni on ainoastaan luottaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja tuntea kiitollisuutta.
Joten tämä harjoitus tuli itse asiassa tarpeeseen taas minullekin kerrata – nyt muistutan itseäni myös siitä että tätä konstia voi käyttää myös pienemmissä jutuissa, vaikka sitten yllättävien sähköpostien tai puheluiden kanssa.

 

Upeita lopputuloksia sinulle!

 

Rakkaudella,

Timanttikeiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *