Taikavoima päivä #20, sydämen taikaa

Olet varmasti tähän asti taikavoimakuuria päästyäsi jo huomannut, että jokaisen tehtävän ytimessaä on tuntea kiitollisuutta niin paljon kuin mahdollista. Mitä suuremmaksi sisältäsi kumpuava kiitollisuus kasvaa, sitä enemmän vedät puoleesi kiitollisuuden aiheita myös ulkopuolelta.

Kuten missä tahansa muussakin asiassa, harjoitus tekee mestarin ja kiitollisuuden tunteminen vahvistuu harjoittelemalla ja ajan kanssa. Mutta tämän päivän tehtävässä oikaistaan hieman eteenpäin ja nopeutetaan prosessia.

Sydämen taikaa -tehtävä on luotu nostamaan voimakkaasti tuntemaasi kiitollisuuden määrää niin yksinkertaisella tavalla kuin keskittymällä sydämen alueelle samalla kun lausut mielessäsi tai ääneen taikasanan: Kiitos!
Harjoitellaan vähän. Sulje silmäsi ja keskitä ajatuksesi sydämesi alueelle. Voit kuvitella siihen vaikka aukeavan lumpeenkukan tai värillisen energiapallon tai minkä tahansa mikä helpottaa sinua keskittymään sydämen alueelle. Sano sitten mielessäsi taikasana Kiitos!
Harjoittele tätä muutamaan otteeseen ja tunne kiitollisuus sydämessäsi. Jatkossa sinun ei tarvitse välttämättä sulkea silmiäsi, mutta voit harjoitusta vahvistaaksesi käyttää myös muutamaa muuta konstia. Voit esimerkiksi laittaa käden sydämellesi jolloin saat paremmin suunnattua ajatuksesikin sydämen alueelle, tai voit visualisoida että sana ”Kiitos!” tulee ulos sydämestäsi, ei mielestäsi.

No niin! Nyt kun olet hieman harjoitellut, aletaan tositoimiin.
Muistatko vielä aloitustehtävän, sen jossa kirjasit ylös unelmasi ja haaveesi, asiat joita toivot elämääsi? Ohjeen löydät tarvittaessa täältä.

Eli ota esiin kirjoittamasi lista unelmistasi ja käy se läpi kohta kohdalta, sanoen jokaisen asian kohdalla kiitos sydämestäsi asti. Rauhoitu ja keskity tuntemaan kiitollisuus jokaista sydämensopukkaasi myöten.
Luonnollisesti voit halutessasi toistaa tämän harjoituksen listaasi kohdistuen niin usein kuin haluat,  tai käyttää harjoitusta päivittäin. Mitä enemmän harjoittelet, sitä enemmän saat tunnetta mukaan ja sitä korkeammalle nostat kiitollisuuden tunnetta.

Voit harjoitella sydämen taikaa myös aamuisen kiitollisuuslistauksesi kanssa tai illalla ennen nukkumaanmenoa kerratessasi päivän tapahtumia. Mitä enemmän osoitat kiitollisuutta, sitä enemmän vedät kiitollisuuden aiheita puoleesi.

Taianomaista päivää sinulle! <3
Minä olen tänään erityisen kiitollinen jokaisesta siellä ruudun toisella puolella joka näitä kirjoituksiani lukee.

Rakkaudella,

Timanttikeiju

P.S. Seuraatko jo Timanttikeijua somessa?
Jos et, käy kurkistamassa Facebookissa tai Instagramissa @timanttikeiju.
Tykkää, kommentoi, osallistu – siitä olisin superkiitollinen! 🙂

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *