Taikavoima päivä #19, kiitollisuuden askeleet

Tässä harjoituksessa onnistuakseen ei tarvitse olla Einstein, mutta hänen lausahduksestaan tämä harjoitus on saanut alkunsa.

”A hundred times every day I remind myself that my inner and outer life depend on the labors of other men, living and dead, and that I must exert myself in order to give in the same measure as I have received and am still receiving.”
– Albert Einstein, 1879-1955

Einstein siis sanoi vähintään 100 kertaa päivän aikana kiitos kaikesta siitä mitä hän on saanut ja mitä hän jatkuvasti vastaanottaa. Kiitollisuutta joka askeleella, Einsteinin jalanjäljissä – sitä harjoitellaan tänään!

Eli tänään tehtävänäsi on vähintään sadan askeleen verran sanoa Kiitos! jokaisella ottamallasi askeleella. Älä laske askelia, se ei ole homman ydin, vaan ainoastaan lausu Kiitos! aina uuden askeleen aikana.
Rhondan laskelmien mukaan siihen menee noin 90 sekunttia kun otat sata askelta, joten tähän ei todellakaan kulu kauaa. Itse teen tämän yleensä koiran kanssa lenkillä, se on minulle loogisinta eikä ajatus katkea niin helposti kuin ehkä päivittäisten puuhastelujen lomassa kiitosta sanoessa. Tässä harjoituksessa kiitollisuuden tunteminen ei ole niin oleellista kuin muissa tehtävissä, mutta ei siitä luonnollisesti haittaakaan ole!

Tämä harjoitus voi tuntua vähän hölmönkin yksinkertaiselta, mutta kokeile!
Uskallan väittää, että huomaat eron kun olet ottanut vähintään nuo sata kiitollisuuden askelta!
Pyri ottamaan tämä päivittäiseksi tavaksi. Voit ottaa kiitollisuuden askelia missä vain, milloin vain – kun kävelet aamulla makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen, kävelet autolle tai bussipysäkille tai töihin, kun nouset portaita työpaikalla tai koulussa, kun olet menossa tapaamiseen.. Kiinnitä huomiota tuntemuksiisi ja mielialaasi ennen tehtävän aloitusta ja vertaa sitten tuntemuksia harjoituksen lopuksi.

Helppoa kuin käveleminen! 😀
Ja ajattele, kun olet suorittanut tämän noin 90 sekuntia kestävän harjoituksen, olet sanonut jo 100 kertaa kiitos. Kuinka monena päivänä voit aiemmin sanoa tehneesi saman?

P.S. Jos tulit tänään ensimmäistä kertaa blogiini ja haluaisit aloittaa Taikavoimakuurin alusta, löydät ensimmäisen postauksen täältä.

 

Rakkaudella,

Timanttikeiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *