Taikavoima päivä #18, to-do -lista

17 taikavoimaharjoitusta jo takana,  sinähän alat olla tässä jo ihan pro, vai mitä?
Tämän päivän tehtävä osoittaa sinulle, kuinka kiitollisuuden taikavoiman avulla voit helpottaa päivittäistä elämääsi vielä lisää! Tämä onkin itse asiassa erinomainen tehtävä näin joulun alla, kun tehtävälista kasvaa kasvamistaan.

Joka päivä tulee vastaan pieniä tai välillä suuriakin asioita ja ongelmia jotka kaipaavat ratkaisua. Ja kun keskitymme ongelmaan ja yritämme kaikin keinoin ratkaista sitä, tulemmekin vetäneeksi puoleemme lisää ratkaistavaa.
Kiire on hyvä esimerkki. Kun keskityt kiireeseen, kiire lisääntyy ja tuntuu että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Myös ongelmien ratkaiseminen vie aikaa. (Timanttikeijun vinkki: kun sinulla seuraavan kerran on kiire, sellainen tuskanhikikiire ja huomaat vain hokevasi kiirekiirekiire, hengitä muutama kerta syvään ja toista itsellesi ”minulla on kaikki aika maailmassa.” Kokeile, tulet hämmästymään.)
Ongelma voi olla myös se että kaadut töissä työtaakan alle, tai olet kotona lasten kanssa mutta et pääse koskaan viettämään omaa aikaa. Olet saattanut hukata jotain tai joku asia jota et osaa korjata on rikki. Tai sinun pitäisi löytää itsellesi hyvä lastenhoitaja, uusi kampaaja tai juuri oikea lemmikki. Tai ystäväsi on pyytänyt sinulta jotain, etkä oikein tiedä mitä vastaisit.

Tämän tehtävän tärkein opetus on se, että lakkaa keskittymästä siihen miten ongelman voisi ratkaista. Keskity sen sijaan siihen parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kun kiitollisuuden taikavoima ja vetovoiman laki yhdistetään, ihmiset, olosuhteet ja tapahtumat loksahtelevat kuin palapelin palaset omille paikoilleen vain sinun vuoksesi.
Sinun tehtäväsi ei ole tietää MITEN.
Sinun tehtäväsi on simppeli: ole kiitollinen siitä mitä haluat tapahtuvan kuin se olisi jo tapahtunut, ja anna taikavoiman tehdä tehtävänsä!

 

Päivätehtävä #18

Tee kirjallinen lista tärkeimmistä asioista jotka haluat hoidettavan ja ratkaistavan. Kirjoita listan otsikoksi Taikavoiman To-do –lista. Voit listata isoja tai pieniä ongelmia, asioita joita sinulla ei ole aikaa tehdä tai joita et haluaisi tehdä. Mieti läpi elämän eri osa-alueet ja listaa ongelmakohdat tai tekemättömät asiat.

Kun olet kirjoittanut listan, valitse sieltä 3 tärkeintä asiaa joiden haluat ratkeavan. Kuvittele jokaisen kohdalla yksitellen paras mahdollinen lopputulos, näe sielusi silmin kuinka iloinen ja onnellinen olet kun asia on hoidettu ja ratkennut. Tunne niin paljon kiitollisuutta kuin vain ikinä voit. Käytä jokaiseen vähintään minuutti aikaa.
Muista ettet lähde miettimään ratkaisuja tai ongelman ydintä, vaan ainoastaan lopputulosta. Vetovoiman lain mukaisesti ajatus vetää puoleensa samankaltaisia ajatuksia. Niinpä kun keskityt parhaaseen lopputulokseen ja olet kiitollinen siitä kuin se olisi jo toteutunut, vedät puoleesi lisää asioita jotka ovat ratkaisuja ongelmiisi.
Voit jatkaa harjoitusta muina päivinä listan muiden asioiden kohdalla, mutta jo pelkästään listan kirjoittamisessa on taikaa.
Muistathan myös jokapäiväiset kuuritehtävät eli aamun kiitollisuuslistauksen ja illalla päivän kohokohdan miettimisen?

 

Timanttikeijun kokemukset

Tässä listauksessa on taikaa. Olen käyttänyt tätä niin kirjallisena kuin ihan ääneen sanomalla. Parhaimmillaan asia on ratkennut taianomaisesti alle puolessa tunnissa, toisinaan menee muutama tunti, ja välillä sitä saa ihan vaan suu auki toljotella kun universumi loksauttelee palasia kohdalleen.
Olen toki monta kertaa hakannut päätäni seinäänkin, ja se on joka kerta johtunut siitä että olen itse miettinyt pääni puhki ongelmaan ratkaisua ja saanut vaan niskoilleni pari ongelmaa lisää. Kunnes jostain on tullut muistutus, että mitenkäs näihin asioihin pitikään suhtautua? 😉

Itse tein listan eilen ”asioita joita täytyy tehdä ennen lomalle lähtöä” ja niks-naks-klik-klak uskomattoman moni asia listalta on hoitunut kuin itsestään. Niin ja siis ihan itse joutuu myös hommiin, ei tämä ikävä kyllä toimi niin että voisi maata sohvalla kahvikuppi kädessä ja katsella kun universumi touhuaa, mutta hommat hoituvat huomattavasti vaivattomammin ja eteen putkahtelee yllättäviä tilanteita ja olosuhteita jotka ovatkin ratkaisuja juuri niihin asioihin joita listalla on.
Muista pitää aistit auki ja ottaa vastaan mitä sinulle tarjotaan.

Ihanaa joulun aikaa sinulle ja läheisillesi!

Timanttikeiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *