Taikavoima päivä #17, raha ja runsaus

In the magical universe there are no coincidences and there are no accidents. Nothing happens unless someone wills it to happen.
William S. Burroughs

Kun kohdistat kiitollisuuden taikavoiman jotain negatiivista asiaa kohtaan, syntyy uusi asia, joka eliminoi vanhan. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kun saavutat sisälläsi tilan, jossa olet enemmän kiitollinen rahasta kuin huolissasi sen puutteesta, uusi tunne ja tila syntyy ja eliminoi rahan puutteen rahan runsaudella.

Kaikki huonot tunteet rahaa kohtaan työntävät rahaa vain poispäin sinusta ja vähentävät elämässäsi olevaa rahan määrää. Joka kerta kun valitat, murehdit, kadehdit tai pelkäät raha-asioitasi, lisäät kuilun syvyyttä. Vetovoiman laki sanoo, että kaltainen vetää puoleensa kaltaistaan eli jos murehdit sitä ettei sinulla ole riittävästi rahaa, vedät puoleesi lisää murehdittavaa.

Usko pois, minä olen testannut tämän omassa elämässäni jo niin monta kertaa, että nyt se alkaa mennä jakeluun. Jokin aika sitten kauhistuin erästä yllättävää laskua – ja sain saman verran lisää laskuja. Yritin kyllä ajatella että asiat järjestyvät, mutta tekoni osoittivat toisin: kerroin useammalle ystävälleni kauhuissani suuresta laskusta, murehdin sitä, annoin sille energiaani ja ajatuksiani – ja kappas, lisää tuli, lähes täsmälleen samalla summalla vielä. Siinä kohtaa tajusin mitä teen ja sain kuin sainkin käännettyä tilanteen toisin päin ja kuitattua laskut, mutta se oli minulle hyvä opetus taas tästä asiasta.

Olet kenties jo lukenut päivä #9 jossa puhutaan rahasta ja runsaudesta, mutta tämä on toinen, voimakas harjoitus siihen asiaan. Usko pois, testasin tämän vain kolme päivää sitten!

Ennen kuin käytät taikavoimaa rahaa kohtaan, sinun on hyvä miettiä kaikkia niitä reittejä, joita pitkin raha sinulle tulee. Moni ajattelee ensimmäisenä palkkanauhaa, mutta raha ja runsaus tulevat elämääsi monissa muissakin muodoissa.  Ja jos et ole kiitollinen joka kerta kun runsaus virtaa elämääsi, teet omalla käytökselläsi ja ajatuksillasi sille stopin. Raha voi tulla sinulle yllättävänä tulona mistä tahansa, palkankorotuksena, bonuksena, lottovoittona (huom! myös pienet summat!), veronpalautuksena, yllättävänä rahalahjana – tuossa varmastikin ne yleisimmät mitkä ajatellaan ensimmäisinä tässä kohtaa. Mutta muista huomioida myös kun saat alennusta tuotteesta jota olet ostamassa, kun joku tarjoaakin sinulle kahvin, lounaan tai illallisen tai kun saat lahjaksi jonkun tuotteen tai palvelun, jonka olet halunnut itse hankkia. Tai löydät vaikka kirppikseltä tuotteen edullisesti, joka sinun on ollut tarkoitus ostaa, postissa tulee alennuskuponki siihen liikkeeseen, johon sinun oli tarkoitus mennä ostoksille tai voitat kilpailussa jotain. Tai jos olet ajatellut hankkia jonkun tuotteen ja saatkin sen lainaksi, jos suunnittelet matkaa ja saatkin yllättävän alennuksen, tai palveluntarjoajalta joku soittaa ja tarjoaa sinulle edullisempaa pakettia..

Jokainen näistä tapahtumista lisää rahaa ja runsautta elämässäsi. Joten joka kerta kun tällaista tapahtuu, kysy itseltäsi: Lisäsikö tämä rahaa elämässäni? Ja kun vastaus on kyllä, tunne kiitollisuutta siitä!

Saatko kiinni ajatuksesta?

Mitä todennäköisimmin sinulle kertyisi pitkä lista yllä olevista ”sattumista” ja ”onnenpotkuista” jos alkaisit muistelemaan elämää taaksepäin. Itse mietin noita kirjoittamiani esimerkkejä ja tajusin että 12/13 tulovirrasta on toteutunut omalla kohdallani vain parin kuukauden sisään.

Kun alat harjoitella ja käyttää kiitollisuutta ja vetovoiman lakia säännöllisesti, huomaat ettei kyse ole sattumasta, vaan vetovoiman laista. Kun alat kiinnittää huomiotasi näihin tapahtumiin ja tajuat itse luoneesi tilanteet kiitollisuudellasi ja vetämällä niitä puoleesi, sinulle tulee hyvä mieli ja tunnet iloa – ja silloin vedät lisää puoleesi iloa tuottavia asioita. Tämä on oikeasti niin yksinkertaista ja simppeliä että välillä ihan naurattaa kun yhdistää asioita toisiinsa. Mutta itse huomasin nyt viimeisen parin viikon aikana, että säännöllisyys on tärkeää – ei auta että tunnet kiitollisuutta vaikka muutaman minuutin aamulla ja sitten kuljet murisemassa loppupäivän. Kiitollisuus istutetaan mm. tämän kuurin avulla suoraan selkäytimeesi ja sitä pitää harjoittaa ja käyttää – vähän sama kuin kävisit salilla tai jumpassa kerran ja toteaisit että no ei kasva haba.

Päivätehtävä #17

Tänään kirjoitetaan sinulle shekki. Luit ihan oikein, shekki. Eihän niitä kukaan enää Suomessa käytä, mutta ei haittaa mitään, toimii silti. Löydät shekin täältä. Tulosta se ja täytä sille summalle, jonka haluat saada. Siihen tekee ensin mieli kirjoittaa joku hurja lottovoittosumma, mutta suosittelen aloittamaan pienemmästä – ja kun huomaat kuinka se toimii, luottamuksesi lakia kohtaan kasvaa, hyvä olo kasvaa, kiitollisuus kasvaa ja voit aina tehdä uuden shekin, jonka kanssa tunteesi on taas voimakkaampi.
Valitse siis sellainen summa, josta tiedät tasan tarkkaan mitä sillä tekisit. Onko sinulla joku tuote tai palvelu haaveissasi? Lomamatka? Uusi imuri, kengät tai telkkari? Valitse summa, jolla saat ostettua tuon asian itsellesi.

Kun olet kirjoittanut shekin (päiväys, summa kirjaimin, summa numeroina, nimesi ja allekirjoituksesi), pitele shekkiä käsissäsi ja ajattele sitä tiettyä asiaa jonka haluat tuolla rahalla hankkia. Luo itsellesi sielusi silmin kuva siitä hetkestä kun käytät tuon rahan ja laita siihen mielikuvaan niin paljon innostusta, iloa ja kiitollisuutta kun vaan ikinä pystyt tuntemaan.

Jos tilaisit tuotteen netistä, kuvittele noutavasi pakettia postista innoissasi. Jos haaveilet matkasta tapaamaan ystävääsi, näe itsesi ostamassa lentolippua ja myöhemmin innoissasi lentokentällä. Kyllä sinä osaat jo, kuuri on jo yli puolivälin. Anna mielikuvituksesi ja tunteidesi lentää!

Laita sen jälkeen shekki näkyvälle paikalle. Ota tänään vähintään kaksi kertaa (tai ihan niin monta kertaa kuin ikinä haluat, tätä ei voi tehdä liikaa!) shekki käteesi ja toista yllä oleva mielikuvaharjoitus.  Anna shekin olla sellaisessa paikassa jossa näet sen usein, vaikka jääkaapin ovessa, vessan peilissä tai tietokoneen taustakuvana. Joka kerta kun näet shekin, palaa noihin tunteisiin ja innostukseen  ja tunne kuin olisit jo saanut rahan itsellesi.

Timanttikeijun kokemuksia

Minä olen tehnyt tämän vuosien aikana monta kertaa. Pari kertaa olen onnistunut, kun olen laittanut siihen täsmällisen summan, mutta isommat summat eivät ole toteutuneet, koska niitä on vaikeampi kuvitella. Tiedäthän sen kun alat vaikka miettiä mitä kaikkea tekisit vaikka kuusinumeroisella summalla ? Alkaa ajatus kummasti karkailla.
Mutta kuten ylempänä totesin, tämä toimi juuri muutama päivä sitten minulla. Tein shekin, mietin kahta kohdetta joihin tiesin summan käyttäväni, näin itseni molemmissa tilanteissa onnellisena ja iloisena ja sitten vaan päätin luottaa että asiat tapahtuvat.

En miettinyt miten ja mistä ja kuinka rahan saisin – tai itse asiassa ensin mietin järjellä ja koitin järjestellä asioita itse – mutta sitten kun päästin ongelmasta irti ja luotin että nuo kuvittelemani tapahtumat ovat totta, niin kas, yksi puhelu muutti kaiken todeksi. Ja voit vaan kuvitella, että olen suorastaan pursunnut kiitollisuutta koko viikon ja vedän puoleeni jatkuvasti lisää ja lisää minut iloiseksi tekeviä asioita ja tapahtumia.

Kuten olet huomannut, olen ollut tästä kiitollisuuskuurista tauolla vähän itsekin – niin kirjoittamisessa kuin harjoittelemisessakin, ja sen kyllä totisesti huomasin omassa olotilassani ja elämäni tapahtumissa. Mutta heti kun palasin tämän pariin ja aloin tehdä taas säännöllisesti aamu- ja iltaharjoitukset ja nyt tämän tehtävän, niin alkoi tapahtua.

Kuten aiemmin tuolla totesin: ei sillä yhdellä salikäynnillä habakaan kasva, sama juttu mielen kanssa – sitä pitää harjoittaa säännöllisesti.

Terveisiä jostain kohtaa moottoritieltä Helsingin suuntaan – minä olen matkalla huikeaan viikonloppuun jonka tämä harjoitus mahdollisti.

Kiitollisuutta pursuillen,

Timanttikeiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *